GEURST VAN KESSEL Elektrotechniek - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15518
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15518,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

GEURST VAN KESSEL Elektrotechniek

Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel Geurts van Kessel
Categorie
Corporate ID
Tags
Belettering, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf, Werkkleding ontwerp
Over dit project

In mei 2014 startte Dennis Geurts van Kessel als zzp-er. In juni 2015 sloot hij zich aan bij Energie-Station in Oss en volgde de uitbreiding met de eerste medewerkers.

De professionaliteit wordt ondersteunt door een passende huisstijl met nieuw logo, briefpapier, visitekaartjes, wagenbelettering en werkkleding.