Lievekamp Theatergids - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17027
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17027,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Lievekamp Theatergids

Lievekamp Lievekamp Lievekamp Lievekamp Lievekamp Lievekamp Lievekamp Lievekamp
Categorie
Marketing Tools
Tags
Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf
Over dit project

Veertien jaar Lievekamp Theaterbrochure. Het jaarlijks terugkerende 150+ pagina’s tellende boekwerk heeft maar 1 doel: op een heldere, duidelijke manier het grote programma-aanbod tonen. Door middel van categorisering, beeldkeuze en typografie loodsen we de lezer met gemak naar de voorstellingen waar de interesse naar uit gaat. De typografie vervult een belangrijke rol bij het scannen van de brochure. Fotogebruik en met name fotobewerking draagt in belangrijke mate bij aan de beleving.