VKBC Business Consultants - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15672
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15672,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

VKBC Business Consultants

VKBC VKBC VKBC VKBC
Categorie
Corporate ID
Tags
Beeldbewerker, Copywriter, Drukkerij, Fotoshoot, Graphic Design, Website Design
Over dit project

VKBC biedt ondernemers actiegerichte ondersteuning en resultaatgericht advies. Een uitmuntende implementatie, gericht op het realiseren van ondernemingsdoelen. Met oog voor uw persoonlijkheid als ondernemer en voor het proces van ondernemen. Ontwerp van het logo, huisstijl, website, presentaties etc.