IGNISHION Fuel Additive - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15522
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15522,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

IGNISHION Fuel Additive

Ignishion
Categorie
Product Design
Tags
Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf
Over dit project

Ignishion is een serie olie- en brandstof-additieven die de prestaties van brandstofmotoren aanzienlijk verbetert. We hebben een complete verpakkingslijn ontworpen. Middels kleurgebruik maken we onderscheid tussen de  3 productgroepen; benzine, diesel en oliën. De kleur- en vormentaal benadrukt het (milieu)vriendelijke aspect van het product. De flacons hebben we niet op maat mogen ontwerpen. Het ontwerp van de etiketten compenseert dit grotendeels.