FOJO Prints - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15516
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15516,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

FOJO Prints

Fojo Fojo Fojo Fojo Fojo Fojo Fojo
Categorie
Salestools
Tags
3D tekenaar, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf, Website Design
Over dit project

Fojo is een samenwerking tussen fotograaf en printbedrijf. Het originele van het concept is dat te printen is op ronde vormen. En op alle mogelijke materialen – zoals hout, glas, metaal etc. Het bestelproces wordt door de innovaties voor de consument geen noodzakelijk kwaad, maar een aangename ervaring. Het uitpakken van de transportverpakking is een feestje door de verrassende elementen die erin verwerkt zijn.