RAAXO Elektrotechniek - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15544
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15544,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

RAAXO Elektrotechniek

Raaxo Raaxo Raaxo
Categorie
Corporate ID
Tags
Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Fotoshoot, Graphic Design, Website Design
Over dit project

RAAXO Elektrotechnique staat voor het gemak van comfort. Zowel het concept, de naam, het logo, de huisstijl als de website zijn ontwikkeld en ontworpen door Stefan van der Heijden. Door een fotoshoot te organiseren waarbij afgeweken wordt van de gebaande paden in ‘installatieland’ positioneren we Raaxo in de markt. De gedachte achter het concept; Laten we vooral geen monteurs en techniek zien. Hoe het gemaakt wordt zal de opdrachtgever een zorg zijn. Als het maar werkt. Genieten van de luxe en comfort is waar hij naar op zoek is.