PBS Verhoogde Vloeren - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15566
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15566,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

PBS Verhoogde Vloeren

Categorie
Salestools
Tags
3D tekenaar, Animatie, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Fotoshoot, Graphic Design, Website Design
Over dit project

PBS is al bijna 40 jaar de marktleider op het gebied van verhoogde vloeren in Nederland (ook wel computervloeren, montagevloeren of installatievloeren genoemd). Het bedrijf ontwikkelt, produceert en installeert de diverse vloersystemen geheel in eigen beheer. Om beter aansluiting te vinden met architecten en technisch tekenbureaus hebben we logo en huisstijl aangepast en met name de informatievoorziening in de sales tools sterk verbeterd en toegankelijk gemaakt voor deze doelgroep.