FILLIE Oplaadstation - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15555
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15555,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

FILLIE Oplaadstation

Fillie Fillie Fillie Fillie Fillie
Categorie
Product Design
Tags
3D tekenaar, Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Display producent, Drukkerij, Engineering, Film shoot, Fotoshoot, Graphic Design, Illustrator, Standbouwer, Typograaf, Website Design
Over dit project

Stefan van der Heijden is samen met Michel Schrijvers oprichter/eigenaar van FILLIE. Van der Heijden is verantwoordelijk voor het productontwerp en de marketingmiddelen. Schrijvers neemt de techniek en de verkoop voor zijn rekening. In 2012 ontstond het idee van een hoogwaardige laadpaal met een verantwoord design. Na een periode van concepting, designing, engineering, prototyping is in oktober 2015 de productie gestart van de FILLIE Privé Collectie.

Lees het hele verhaal over FILLIE.