ESTAX Techniek - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15630
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15630,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ESTAX Techniek

Estax Estax Estax Estax Estax Estax Estax
Categorie
Corporate ID
Tags
3D tekenaar, Beeldbewerker, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Fotoshoot, Graphic Design, Interieur bouwer, Website Design
Over dit project

Estax realiseert RVS-maatwerk voor de top van de procesindustrie, met orbitaal lassen (piping) als waardevol specialisme. Met een nieuw logo, huisstijl en heldere propositie wordt de marktpositie onderstreept. De cleane en technische uitstraling van het eindproduct is doorvertaald in de huisstijl, de signing en het interieur.