ALLORA CAFFÈ - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15502
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15502,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ALLORA CAFFÈ

ALLORA KOFFIE ALLORA KOFFIE ALLORA KOFFIE ALLORA KOFFIE ALLORA KOFFIE
Categorie
Product Design
Tags
3D tekenaar, Belettering, Copywriter, Drukkerij, Graphic Design, Illustrator, Typograaf, Website Design
Over dit project

Allora Caffè verzorgt koffie op uw bedrijf, in uw horecazaak of bij u thuis. Met de koffie van Allora Caffè kiest u voor kwaliteit, zowel van de koffie als van de complete dienstverlening om het product heen; installatie, onderhoud, training en periodieke bezorging van de ingrediënten. U kunt rekenen op een flexibel team, een persoonlijke benadering, een maatwerkoplossing en kwaliteit. Onder meer ontwerp van verpakkingen en website.