ONE SMART CONTROL Luidspreker - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
15538
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15538,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ONE SMART CONTROL Luidspreker

One Smart Control One Smart Control One Smart Control
Categorie
Product Design
Tags
3D tekenaar, Engineering
Over dit project

One Smart Control is een Belgische producent van Domotica systemen via het elektriciteitsnet. Wifi en Bluetooth zijn inmiddels ingeburgerd, maar iedereen weet dat die signeren weleens storing hebben. Draadloze verbindingen zijn nooit zo stabiel als bedrade verbindingen. De speakers maken gebruik van een stekker. Best logisch om de data dan ook via die weg te laten lopen. Stefan van der Heijden wordt ingeschakeld voor de productontwerpen van dit systeem.