Wastrommels zijn rond - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16970
post-template-default,single,single-post,postid-16970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Wastrommels zijn rond

Wastrommels zijn rond

Waarom zijn wasmachines dan eigenlijk vierkant? Eigenlijk helemaal niet logisch als je het concept van Bauknecht eenmaal hebt gezien.

De ontwerpen van wasmachines zijn in de loop der jaren niet spectaculair verandert. Veel verder dan een ander kleurtje of een RVS frontje komen de meeste designs niet. Een typisch voorbeeld van een product waar functie boven vorm gaat. Daar komt verandering in met deze wasmachine van Bauknecht. Met zijn minimalistisch ronde design is deze wasmachine een apparaat die je niet ergens in een washok verbergt maar een mooi plekje geeft in huis. Helaas gaat het nog om een prototype, wanneer we dit apparaat op de markt mogen verwachten is nog onduidelijk.