Van Lego kun je alles maken… - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16973
post-template-default,single,single-post,postid-16973,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Van Lego kun je alles maken…

Van Lego kun je alles maken…

De  Japanse firma Mokurokku heeft de welbekende plastic steentjes uitgevoerd in hout. Een verrassende maar ook logische materiaalkeuze. Qua duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een stap in de goede richting.

Ze zijn te bestellen op de site van Mokulock. Maar dat is pas écht een grote uitdaging. En als je dat al voor elkaar krijgt vraag ik me af of ze ooit geleverd zullen worden. Evengoed blijft het een leuk idee.