TypeChess – Schaken met letters - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16992
post-template-default,single,single-post,postid-16992,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

TypeChess – Schaken met letters

TypeChess – Schaken met letters

Als je van schaken houdt en van typografie (Of alleen van typografie en hem als sierstuk wil gebruiken ? ) dan is deze set van Hat-trick Design echt een geweldig hebbedingetje.

De klassieke stukken zijn vervangen door een typografische variant. De ‘K’ staat voor King, de ‘Q’ voor Queen en zo verder. In de basis is uitgegaan van het lettertype ‘Hoefler Frere Jones’. Letters zoals een ‘Q’ of ‘P’ zijn licht gerestyled, zodat ze niet omflikkeren. Of hij nog te koop is weet ik niet, want hij is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 50 stuks.

Als hij nog verkrijgbaar is kost hij zo’n 365 euro: hat-trickdesign