Schaduwkunst - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17013
post-template-default,single,single-post,postid-17013,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Schaduwkunst

Schaduwkunst

De kunstenaar Kumi Yamashita heeft zich laten inspireren door de schaduw die een object geeft en heeft het omgedraaid. In plaats van het object is de schaduw het hoofdonderwerp geworden. Hoe het object er uitziet is bijzaak. Een prachtig voorbeeld van nét even anders durven denken.

De schaduw van een berg afval of een eenvoudig stuk papier levert, bij het aanzetten van de verlichting, plots een waar kunstwerk op.

Bron: http://kumiyamashita.com/