Reinvented calendar - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16989
post-template-default,single,single-post,postid-16989,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Reinvented calendar

Reinvented calendar

Geniaal! Mijn grote held op het gebied van ‘information & interface design’ Martin Oberhauserheeft de kalender nieuw leven ingeblazen. Een grafisch hoogstandje door de informatie op geheel eigen wijze te rangschikken.

De oberhaeuser.info kalender 2013 wordt geleverd in het Engels in twee kleurvarianten. Elke kleur-ring staat voor een maand van het jaar. Feestdagen worden aangegeven met een pictogram en witte kleur. De ruimte onder de kalender biedt ruimte om afspraken of verjaardagen in te vullen. De kalender is gedrukt op mat afgewerkt 170g papier, formaat 70 x 100cm. Je kunt de kalender kopen bij wechselwild.com of download de digitale ‘wallpaper’ in zwart of wit.

Hij is te koop voor 18,90 euro op: http://wechselwild.com