Ontwerpen met traditionele kennis - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17004
post-template-default,single,single-post,postid-17004,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ontwerpen met traditionele kennis

Ontwerpen met traditionele kennis

Red het voedsel uit de koelkast. Dit project gaat over de verdwijnende traditionele kennis die is opgebouwd uit ervaring en die door de jaren heen van generatie op generatie is doorgegeven. Vooral gericht op het bewaren van voedsel. Het is een mooie manier om die kennis niet verloren te laten gaan in het dagelijks leven.

Door een onderzoek naar de huidige situatie van bewaren van voedsel, heeft Jihyun Ryou  geleerd dat we bij het bewaren van voedsel overgeleverd zijn aan de huidige technologie, de koelkast. Zijn oplossing is niet alleen om energie te besparen, maar omdat we het contact met de natuur verliezen en niet meer begrijpen hoe we voedsel zouden moeten behandelen.

Bron: http://www.savefoodfromthefridge.com