Onderzoeksproject en boek ontwerp - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16985
post-template-default,single,single-post,postid-16985,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Onderzoeksproject en boek ontwerp

Onderzoeksproject en boek ontwerp

‘Nine Lives’ is de titel van het project om te onderzoeken hoe de oudere generaties worden beïnvloed door de grote veranderingen in de manier waarop we communiceren. Emily Macrae ondervroeg negen mensen die haar – uit eerste hand – verslag van de maatschappelijke en culturele ontwikkelingen in hun leven deden. Ze deelden hun verhalen met haar en beantwoordden acht vragen.

Een beperkte oplage van vijftien boeken is gepubliceerd en verspreid onder de auteurs en hun families. Een dochter schreef: “Ik heb meer ontdekt over mijn eigen vader dan ik ooit heb geweten. Vooral over de oorlog waar hij nooit over sprak”.

Een leuk en nuttig initiatief dat ook vanuit grafisch oogpunt prachtig is uitgevoerd. Een mooi ingetogen ontwerp dat geproduceerd is in verschillende materialen, drukwerk-veredelingstechnieken, papiersoorten en -kleuren die de waarde van het object goed vertegenwoordigen. Een mooi voorbeeld waarbij inhoud en vorm elkaar perfect aanvullen.