Modern First Aid Kit - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16995
post-template-default,single,single-post,postid-16995,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Modern First Aid Kit

Modern First Aid Kit

De eeuwige strijd tussen vorm en functie staat centraal bij ieder ontwerp. Of het nu gaat om een product- of grafisch ontwerp, de balans moet uiteraard wel kloppen.

Het ontwerp van deze ‘First Aid Kit’ van Ulf Thomas Solbach / Radius Design is werkelijk een lust voor het oog en een sierraad aan iedere muur. Een prachtige vormentaal en uitgevoerd in mooie materialen. Alledaagse objecten herontwerpen door middel van een goed ontwerp zou wat mij betreft veel frequenter mogen gebeuren. De vraag bij dit ontwerp is natuurlijk wel of hij zijn werk doet in het geval van een echte noodsituatie? Mocht je daar niet bang voor zijn: Hij is in twee versies verkrijgbaar. Een voor de particuliere en en een voor de zakelijke markt.

Bron: https://www.radius-design-shop.de/en/home/product/item/2/verbandkasten.html?no_cache=1