Love Hurts - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16976
post-template-default,single,single-post,postid-16976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Love Hurts

Love Hurts

Melanie Chernock is een grafisch ontwerper uit New York. Haar project ‘Love Hurts’ is een EHBO-kit voor een gebroken hart. Het koffertje bevat donkere chocolade, zakdoekjes, badzeep, wodka, een kaars, lucifers, snoepjes en een (zwijmel)muziek CD. 

Iedereen die te maken heeft gehad met liefdesverdriet begrijpt het concept direct. Melanie heeft het concept op een ludieke maar professionele manier uitgewerkt. Een leuk idee, een mooi typografisch ontwerp en een goede uitvoering qua materiaalkeuze maakt het plaatje compleet. Prachtig gedaan, maar toch hoop ik de kit niet nodig te hebben… ?