iOS ’86 Concept - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17007
post-template-default,single,single-post,postid-17007,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

iOS ’86 Concept

iOS ’86 Concept

Wat als Apple 25 jaar geleden met de iPhone was gekomen? Designer Anton Repponen heeft dit concept gevisualiseerd door het iOS uit 1986 te verwerken in een iPhone 4s.

De iconen zijn overgenomen van het eerste Operating System van Apple’s Lisa. De minimalistische retro-look in dit concept vind ik geweldig. Het is niet bij een concept gebleven. Met een ‘jailbreak‘ is het mogelijk om jouw iPhone terug in de tijd te sturen.

Bron: http://work.repponen.com/iOS-86