History Of Michael Jackson - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17016
post-template-default,single,single-post,postid-17016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

History Of Michael Jackson

History Of Michael Jackson

De puurste vorm van communicatie is communiceren met pictogrammen. Zo minimalistisch mogelijk een boodschap visualiseren die iedereen meteen begrijpt en taalbarrières overstijgt. Een goed pictogram vertelt in één oogopslag een compleet verhaal. Geschiedenisles in pictogrammen:

‘H57 Ceative Studio’ is er – in een samenwerkingsproject met de website First Floor Under – in geslaagd om een serie gebeurtenissen in niet meer dan drie of vier stappen weer te geven. Ze hebben ervoor gekozen onderwerpen als ‘The History of Jezus’, ‘The History of Bruce Lee’, ‘The History of Adolf Hitler’ met pictogrammen weer te geven. ‘The History of Michael Jackson’ vind ik persoonlijk de sterkste. Kijk voor de gehele serie op de site van de ontwerpers van dit project.

Bron: http://firstfloorunder.com/ 

Bron: http://minimalissimo.com/2011/09/minimalist-history-by-h-57/