Experimental Design Book - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17022
post-template-default,single,single-post,postid-17022,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Experimental Design Book

Experimental Design Book

Een experiment van de art director / designer Mehmet Gozetlik voor ‘Independent Design Group’ in 2008. Wat mij betreft zeer geslaagd en dat blijkt wel uit de prijzen die hij ermee gewonnen heeft. Zowel bij de ‘International Print Of The Year’ als de ‘European Print Of The Year’ heeft hij hiermee goud gewonnen.

Naast het feit dat het er geweldig uitziet zit het ook technisch perfect in elkaar. Het knappe aan het werk vind ik dat er gigantisch veel manieren van drukwerk veredeling in zitten, zonder dat het een ‘kermis’ wordt. De vorm, het materiaal en de gebruikte techniek zijn perfect in balans.

Bron: http://mehmetgozetlik.com/Letter-Design-Book