Egg Box Design - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16979
post-template-default,single,single-post,postid-16979,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Egg Box Design

Egg Box Design

Design is een minimalistisch verpakkingsontwerp van de Hongaarse ontwerpster Otilia Andrea Erdelyi. Het doel van de student was om een herontwerp van de eierdoos te maken met zo weinig mogelijk materiaal, terwijl het toch voldoende bescherming biedt voor de eieren.

Het is gemaakt van natuurlijk golfkarton en bestaat uit één stuk. Zowel de productie- als de materiaalkosten zijn lager dan bij de welbekende ‘molded fiber’ dozen. Ook het stapelen / transport is efficiënter geworden. In combinatie met een mooi grafisch design zou het mij niet verbazen als we ze ooit in de supermarkt tegen gaan komen.