De Castelli Cottage - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
17010
post-template-default,single,single-post,postid-17010,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

De Castelli Cottage

De Castelli Cottage

Aan ‘design’ wordt vaak gedacht bij een futuristisch, modern of luxe product. Maar niets is minder waar. Design kun je altijd en overal toepassen. Bij de ontwikkeling van ieder product kun je naast de functie ook stilstaan bij het ontwerp. Het een sluit het ander niet uit. Het is ook niet per definitie duurder. Er is alleen over nagedacht…

Het Italiaanse bedrijf ‘De Castelli’ heeft dat geweldig gedaan. Zij hebben bij de restyling van een klassiek tuinhuisje gekozen voor natuurlijke materialen als dennenhout. Maar bij de vormgeving zowel naar functionaliteit als esthetiek gekeken. Een verrassend resultaat waarmee ze een internationale design award in de wacht hebben gesleept.

Bron: http://www.decastelli.it