Brazil 2014 World Cup Calendar - Gruntjes Communicatie Vormgeving
Mooi is geen argument. Ontwerp door Stefan van der Heijden. Doel is een effectief ontwerp met een duidelijke doelstelling. Wij zijn gespecialiseerd in het eerlijk en transparant visualiseren van een vraagstuk.
Concept design, graphic design, corporate design, packaging design, product design, shop-in-shop design, beursstand design, 3D visualization, coin design, truck signing, car signing, animation design, website design, app design, photoshoot, photoshop, magazine design, point-of-sale design, stationary design.
16964
post-template-default,single,single-post,postid-16964,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Brazil 2014 World Cup Calendar

Brazil 2014 World Cup Calendar

Het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië is inmiddels begonnen en de kalenders met voetballen, leeuwen, trofeeën en Braziliaanse samba danseressen vliegen je om de oren. 

Gelukkig heeft het bedrijf Karoshi – met passie voor ‘information design’ – een typografisch verantwoorde ‘limited edition’ poster ontwikkeld. Deze poster is gezeefdrukt in zilver op zwart Ebony Colorplan papier. En wordt geleverd met een metaalkleurige pen. Hiermee kunnen de fanatieke voetbalfans de resultaten op een fraaie manier bijhouden. De online responsieve en downloadable versie van de kalender is te ‘customizen’ in de kleur van je eigen favoriete team.

Enjoy the games! : http://brazilfourteen.com